Extreme 3D Pro joystick

S naprednim kontrolama i mogućnošću zakretanja, joystick Logitech Extreme 3D Pro ostaje stabilan i precizan tijekom akrobatskih borbenih manevara, ali i napada na daljinu.

DRŠKA ZA PRECIZNO UPRAVLJANJE

Sve je u zglobu

Istraživanja su pokazala da napredno letenje ovisi o instinktima i vremenu reakcije. Kako bi pomogli pilotima, Logitech laboratorijski tim dizajnirao je prilagođenu dršku manjih dimenzija s mogućnošću zakretanja za Extreme 3D Pro, koja pruža prirodniju kontrolu jednom rukom.

12 PROGRAMIBILNIH TIPKI*

Prilagodite svoj arsenal

Uz Extreme 3D Pro svaka vam je naredba nadohvat ruke i točno tamo gdje želite da bude, kako biste zadržali fokusiranost. Svaka se programibilna tipka može podesiti za izvršavanje jednostavnih jednostrukih naredbi ili složenijih makro naredbi koje uključuju višestruke pritiske tipki, ponašanje miša i sl.

* Određene postavke profila zahtijevaju Logitech® gaming softver i nisu podržane na Linux® jezgri  i ranijim verzijama Windows® operativnog sustava. Logitech® gaming softver možete preuzeti na web adresi gaming.logitech.com/support.

8-SMJERNA KAPICA

Zaposlite prste

Brz i jednostavan odabir naredbi i oružja putem 8-smjerne kapice na vrhu joysticka, dizajnirane za precizno prepoznavanje raznovrsnih simulacija letenja.

OKIDAČ ZA BRZU PALJBU

Naciljajte i ispucajte

Povucite okidač na Extreme 3D Pro joysticku brzinom koju želite ili onom koja vam je potrebna i možete biti sigurni da će svaki trzaj vašeg prsta biti prepoznat.

UDOBNOST DRŽANJA

Uživajte u borbi

Poletite na još jedan borbeni zadatak i srušite još nekoliko neprijatelja. Ergonomski oblik joysticka prilagođava se vašoj ruci i omogućava sate udobnog letenja.

STABILNA, TEŠKA BAZA

Ostaje na svojem mjestu

Opsežno istraživanje je pokazalo kako klizanje joysticka usred igre narušava performanse. Teška baza sprječava naginjanje i podizanje joysticka tijekom uporabe.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

SISTEMSKI ZAHTJEVI

SADRŽAJ PAKIRANJA