Logitech F310 gamepad

Gamepad dizajniran za PC gamera koji želi napredni kontroler poput onoga za konzole. Podržava mnoge igre, Steam Big Picture i Android TV.

PROŠIRENA PODRŠKA ZA IGRE

Igrajte hitove i klasike

Igrajte igrice naknadno prilagođene za konzolu s kontrolerom sličnim originalnom ili zauzmite udoban položaj dok uživate u igrama za PC. F310 gamepad jednostavno se postavlja i koristi za vaše omiljene igre zahvaljujući najčešće korištenim standardima unosa XInput/DirectInput*.

* Potrebna je instalacija softvera za DirectInput način rada.

STEAM BIG PICTURE

Igrajte na svojem televizoru

Uparite F310 gamepad s Big Picture načinom rada i upravljajte Steamom, surfajte internetom, igrajte igrice i još mnogo toga iz udobnosti svog kauča. Prebacite svoju čitavu zbirku igrica sa Steama u svoju dnevnu sobu, zgrabite svoj F310 gamepad, udobno se smjestite i uživajte.

POZNAT IZGLED KONTROLERA ZA KONZOLE

Uzmite ga u ruke i zaigrajte

Vaši će instinkti upravljati vašim potezima zahvaljujući poznatom izgledu. U trenu ćete biti spremni za igranje. Zahvaljujući doživljaju kontrolera poput onoga za konzole te inovativnom pristupu tradicionalnom dizajnu, F310 gamepad savršeno će vam pristajati.

EKSKLUZIVNE TIPKE ZA KRETANJE S 4 PREKIDAČA

Standardne tipke za kretanje leže na jednoj okretnoj točki, što može uzrokovati neprecizne kontrole. Tipke za kretanje klize iznad 4 zasebna prekidača za responzivniji, taktilni osjećaj.

ANDROID TV PODRŠKA

Logitech gaming kontroleri mogu se koristiti za igranje na Sony Android televizorima. Uz XID način rada i izgled kontrolera poput onoga za konzole, imat ćete prednost na natjecanjima. Uživajte u dugotrajnom i udobnom igranju zahvaljujući glatkim zaobljenjima i oblikovanim gumenim pojačanjima. Gumb s Logitech logotipom na gamepadu i tipka za povratak (Back) na kontroleru predstavljaju standardne kontrole za Android televizore i omogućavaju vam jednostavno upravljanje.

JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE I UPORABA

Prilagodite i podesite

Promijenite standardne naredbe ili prilagodite F310 gamepad za igru koja ga ne podržava uz Logitech profiler softver. Tipke i kontrole su u potpunosti programibilne te čak mogu oponašati naredbe tipkovnice i miša.

KABEL DULJINE 1,8 METARA

Opustite se na udobnoj udaljenosti od monitora ili zaplešite pobjednički ples. A možete i oboje.

UDOBNOST DRŽANJA

Ruke će vam biti zahvalne

Uživajte u dugotrajnom i udobnom igranju zahvaljujući glatkim zaobljenjima i oblikovanim gumenim pojačanjima.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

SISTEMSKI ZAHTJEVI

SADRŽAJ PAKIRANJA