Logitech F710 bežični gamepad

Logitech F710 bežični gamepad dizajniran je za PC gamera koji želi napredni kontroler poput onoga za konzole. Gamepad je opremljen dvostrukim motorom za vibracije i bežičnim povezivanjem na 2,4 GHz.

BEŽIČNA VEZA NA 2,4 GHZ

Plug-and-forget

Uživajte u slobodi igranja bez žice Jednostavno uključite nano prijemnik u USB utor za brz prijenos podataka na 2,4 GHz, s gotovo nepostojećim kašnjenjima, prekidima i smetnjama.

DVOSTRUKI MOTOR S VIBRACIJSKIM EFEKTOM

Osjetite igru

Otkrijte novu razinu feedbacka koju možete osjetiti prilikom svakog udarca, sudara i eksplozije u igrama koje podržavaju vibracijske efekte.

* Potrebna je instalacija softvera za DirectInput način rada.

PROŠIRENA PODRŠKA ZA IGRE

Igrajte hitove i klasike

Igrajte igrice naknadno prilagođene za konzolu s kontrolerom sličnim originalnom ili zauzmite udoban položaj dok uživate u igrama za PC. F710 gamepad jednostavno se postavlja i koristi za vaše omiljene igre zahvaljujući najčešće korištenim standardima unosa XInput/DirectInput.

STEAM BIG PICTURE

Igrajte na svojem televizoru

Uparite F710 gamepad s Big Picture načinom rada i upravljajte Steamom, surfajte internetom, igrajte igrice i još mnogo toga iz udobnosti vlastitog kauča. Prebacite svoju čitavu zbirku igrica sa Steama u svoju dnevnu sobu, zgrabite svoj F710 gamepad, udobno se smjestite i uživajte.

EKSKLUZIVNE TIPKE ZA KRETANJE S 4 PREKIDAČA

Pokrenite se uz D-pad

Standardne tipke za kretanje leže na jednoj okretnoj točki, što može uzrokovati neprecizne kontrole. Tipke za kretanje klize iznad 4 zasebna prekidača za responzivniji, taktilni osjećaj.

POZNAT IZGLED KONTROLERA ZA KONZOLE

Uzmite ga u ruke i zaigrajte

Vaši će instinkti upravljati vašim potezima zahvaljujući poznatom izgledu i u trenu ćete biti spremni za igranje. Zahvaljujući doživljaju kontrolera poput onoga za konzole te inovativnom pristupu tradicionalnom dizajnu, F710 gamepad savršeno će vam pristajati.

ANDROID TV PODRŠKA

Logitech gaming kontroleri mogu se koristiti za igranje na Sony Android televizorima. Uz XID način rada i izgled kontrolera poput onoga za konzole, imat ćete prednost na natjecanjima. Uživajte u dugotrajnom i udobnom igranju zahvaljujući glatkim zaobljenjima i oblikovanim gumenim pojačanjima. Gumb s Logitech logotipom na gamepadu i tipka za povratak (Back) na kontroleru predstavljaju standardne kontrole za Android televizore i omogućavaju vam jednostavno upravljanje.

JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE I UPORABA

Prilagodite i podesite

Promijenite standardne naredbe ili prilagodite F710 gamepad za igru koja ga ne podržava uz Logitech softver za podešavanje profila. Tipke i kontrole su programibilne te čak mogu oponašati naredbe tipkovnice i miša.

UDOBNOST DRŽANJA

Ruke će vam biti zahvalne

Uživajte u dugotrajnom i udobnom igranju zahvaljujući glatkim zaobljenjima i oblikovanim gumenim pojačanjima.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

SISTEMSKI ZAHTJEVI

SADRŽAJ PAKIRANJA