G MX518 gaming miš

Omiljeni MX518 ponovno je s nama! Uživajte u klasičnom dizajnu i prilagodljivosti gaming miša klasičnog oblika, nadograđenog s najsuvremenijim HERO 16K senzorom.

POVRATAK LEGENDE

Riječ je o jednom od najpopularnijih miševa u povijesti! Logitech G je poslušao zahtjeve mnogih fanova ovog modela iz svih krajeva svijeta i vratio unaprijeđenu verziju miša MX518 u svoju ponudu. Izvorni tehnološki procesi koji su bili korišteni za proizvodnju ovog miša su restaurirani i unaprijeđeni, vraćen je čak i sjajni premaz gornjeg poklopca. Klasični, udobni oblik koji osvojio mnoga srca ljubitelja miševa nadopunjuju najsuvremenije tehnologije, a model je dostupan i u novoj „Nightfall“ boji.

HERO 16K SENZOR

Novi MX518 opremljen je najsuvremenijim tehnologijama. HERO 16K je naš najprecizniji gaming senzor ikad. Najnovija generacija preciznosti, projektirana od temelja. HERO 16K je sposoban pružiti 400+ IPS-a pri rezolucijama 100 – 16.000 DPI, bez zaglađivanja, filtriranja ili umjetnog ubrzanja. Svakako preporučujemo prilagodbu postavki putem našeg Logitech G HUB softvera.

UGRAĐENA MEMORIJA

MX518 je odmah spreman za akciju! Koristeći Logitech G HUB softver, pohranite do 5 korisničkih profila izravno na miša, bez potrebe za ponovnim namještanjem pri promjeni računala, podloge ili korisnika.

BRZA PROMJENA REZOLUCIJE

Posebne tipke za podešavanje rezolucije (DPI) omogućavaju promjenu do 5 postavki na jedan klik. Miš omogućava i vraćanje osnovne DPI postavke putem posebne tipke. Razine rezolucije mogu se podesiti putem G HUB softvera ili se mogu koristiti ugrađene postavke (400, 800, 1600, 3200 i 6400) bez potrebe za dodatnim softverom.

8 PROGRAMIBILNIH TIPKI

Svaka od 8 tipki se može namjestiti za aktivaciju različitih pojedinačnih ili makro naredbi putem G HUB softvera. Svaki od profila ugrađenih u memoriju može sadržavati svoj set naredbi, što olakšava prilagodbu različitim igrama, korisnicima ili računalima na koje se miš priključuje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Praćenje

Responzivnost

Izdržljivost

PTFE klizni dijelovi: 250 km

OSTALE ZNAČAJKE

DIMENZIJE

visina x širina x dubina:

SISTEMSKI ZAHTJEVI

SADRŽAJ PAKIRANJA