G Pro gaming miš s HERO 16K senzorom

Profesionalni gaming miš za esportaše opremljen naprednim HERO 16K senzorom, 6 programibilnih tipki, mehaničkim zatezanjem tipki i još mnogo toga.

JEDNA NAMJENA

Kod esportova, pobjeda se ne računa u metrima ili sekundama, već u mikrometrima i milisekundama. Kad je pobjeda na pomolu, jedan krivi klik može značiti prepuštanje pobjede protivniku. Upravo iz tog razloga, Logitech G je stvorio PRO miša. HERO, naš najnapredniji gaming senzor osigurava nevjerojatnu brzinu i preciznost, a time i jedan od preduvjeta za pobjedu.

HERO 16K SENZOR

HERO 16K je naš najprecizniji gaming senzor ikad. Najnovija generacija preciznosti, projektirana od temelja. HERO 16K je sposoban pružiti 400+ IPS-a pri rezolucijama 100 – 16.000 DPI, bez zaglađivanja, filtriranja ili umjetnog ubrzanja. HERO 16K pruža razinu preciznosti i konzistentnost nužnu za esportska natjecanja. Svakako preporučujemo prilagodbu postavki putem našeg Logitech G HUB softvera.

KLASIČNI OBLIK PRILAGOĐEN ZA ESPORTOVE

Dizajn PRO miša je inspiriran klasičnim i jednostavnim oblicima Logiteh G100 i G100s serija miševa, poznatih u svijetu profesionalnih esportaša. Za stresne trenutke natjecanja, konzistentnost i udobnost su od izrazitog značaja. PRO miš pruža oboje.

MEHANIČKO ZATEZANJE TIPKI

Sustav mehaničkog zatezanja tipki u Logitech G PRO gaming mišu dodatno osigurava konzistentnost klikova na lijevu i desnu tipku miša, te smanjuje potrebnu snagu pritiska za jasan klik. Rezultat je precizan, pouzdan klik na kojeg se možete osloniti u svakom trenutku.

KABEL ZA ESPORTOVE

Zahvaljujući povratnim informacijama od strane profesionalnih igrača i esportskih timova, PRO miš je sad opremljen lakšim, glađim i fleksibilnijim kabelom koji ne sadrži PVC.

6 PROGRAMIBILNIH TIPKI

Logitech G PRO gaming miš se može koristiti prema ugrađenim postavkama ili u potpunosti prilagoditi potrebama pojedinog igrača uporabom G HUB softvera. Svih šest tipki se može namjestiti za uključivanje naredbi unutar igre i mnoge druge namjene.

LIGHTSYNC RGB

PRO miš je opremljen osvjetljenjem punog RGB spektra od ~16.8 milijuna boja. Moguće ga je prilagoditi za vlastite potrebe, potrebe tima i sinkronizirati s drugim G proizvodima. LIGHTSYNC opcija omogućava osvjetljenje koje odgovara događajima u igrama, vizualizaciju zvuka, prilagodbu bojama na ekranu i još mnogo toga. Sve postavke je moguće namjestiti putem G HUB softvera.

5 MEMORIJSKIH MJESTA ZA PROFILE

Uđite izravno u igru! S više memorijskih mjesta za profile, profesionalci mogu ugraditi mnoštvo postavki izravno u svoje PRO miševe. Ova funkcija omogućava namještanje postavki miša na vlastitom računalu, bez potrebe za dodatnim namještanjem na drugim računalima. Funkcija je idealna za LAN turnire, igranje s tuđih računala i natjecanja u živo.

IZDRŽLJIVE PERFORMANSE

Temeljen na više od 30 godina Logitech ekspertize u projektiranju, proizvodnji i testiranju miševa, PRO je dizajniran za izdržljivost, kako u treninzima, tako i na turnirima. Površina PRO miša je presvučena posebnom presvlakom za izdržljivost i rukovanje. Klizne podloge su testirane na više od 250 km uporabe. Izdržljivost lijeve i desne tipka miša prelazi 50 milijuna klikova, što je otprilike 5 godina svakodnevnog, 10-satnog treninga.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Praćenje

Responzivnost

Izdržljivost

OSTALE ZNAČAJKE

DIMENZIJE

visina x širina x dubina:

SISTEMSKI ZAHTJEVI