G213 Prodigy gaming tipkovnica

Logitech G213 gaming tipkovnica otporna na prolijevanje, s programibilnim RGB osvjetljenjem. Snažnih performansi i anti-ghosting tehnologijom ugrađenom u ergonomsko kućište.

GAMING PERFORMANSE

4 puta brža od standardnih tipkovnica

G213 Prodigy gaming tipkovnica dolazi s Mech-Dome tipkama s membranom iznad mehaničkih prekidača, koje su posebno prilagođene za pružanje izvanredne taktilne responzivnosti. Odlikuje ih profil performansi sličan mehaničkim tipkovnicama. Mech-Dome tipke dolaze u punoj visini te pružaju maksimalan hod tipki od 4 mm, snagu pritiska od 50 g i tihi rad. G213 Prodigy gaming tipkovnica posebno je dizajnirana za igranje, uz izrazito brz i responzivan osjećaj klikanja koji je do 4 puta brži od standardnih tipkovnica s frekvencijom osvježavanja od 8 milisekundi te uz pravilno registriranje pritiska tipki (anti-ghosting) koje vam osigurava kontrolu prilikom istovremenog pritiska nekoliko gaming tipki.

JASNE I BRILJANTNE ZONE RGB OSVJETLJENJA

Odaberite između 16,8 milijuna boja

Moderna tipkovnica s 5 individualnih zona osvjetljenja sa spektrom od približno 16,8 milijuna boja. Promijenite boje i prilagodite ih svojim postavkama, odnosno posebnim igrama ili pokažite one koje su vam omiljene. Zahvaljujući malom postotku prodiranja svjetlosti oko tipki, slova su osvjetljenija, a tipke su briljantne i lakše se mogu pronaći po mraku.*

* Logitech gaming softver je potreban za podešavanje postavki profila

OTPORNA NA PROLIJEVANJE I IZDRŽLJIVA

Dizajnirana za svakodnevni život

Dizajn kućišta i membrane tipkovnice G213 Prodigy prilagođen je za svakodnevni život, s otpornošću na prolijevanje testiranom uz 60 ml tekućine. Ova je tipkovnica izrađena tako da se može nositi sa svim aspektima svakodnevnog igranja.

UGRAĐENI OSLONAC ZA DLAN I PODESIVE NOŽICE

Za dugotrajno igranje

Nagib možete podesiti na dva različita stupnja za savršen položaj tipkovnice, a ugrađeni oslonac za dlan vam omogućava dugotrajno igranje bez nelagode i umora.

POSEBNO UPRAVLJANJE MEDIJSKIM SADRŽAJEM

Pokreni, pauziraj, preskoči, prilagodi

Upravljajte zapisom u pozadini bez pauziranja akcije. G213 tipkovnica dolazi s posebnim kontrolama za medijske sadržaje koje možete koristiti za reprodukciju, pauziranje i isključivanje zvuka glazbenih i videozapisa. Pritiskom tipke prilagodite glasnoću ili preskočite do sljedeće pjesme.

PODEŠAVANJE UZ LOGITECH GAMING SOFTVER

Pojednostavite svoju igru

Uz Logitech gaming softver svoju G213 tipkovnicu možete podesiti kako bi bila još praktičnija i u potpunosti odgovarala vašem stilu. Podesite RGB osvjetljenje, dodijelite višestruke funkcije određenim tipkama za uštedu vremena i još mnogo toga.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

DIMENZIJE

visina x širina x dubina:

SISTEMSKI ZAHTJEVI

SADRŽAJ PAKIRANJA