G29 Driving Force volan i papučice

Doživite osjećaj ceste s Logitech G29 volanom: realistično upravljanje, precizni odabir brzina, 900 stupnjeva okretanja na računalu i konzolama PS5, PS4 i PS3.

ZA PLAYSTATION 3, PLAYSTATION 4 I PLAYSTATION 5

Poboljšajte doživljaj igranja na konzoli

Nikad se više nećete htjeti utrkivati s običnim kontrolerom nakon što isprobate Driving Force volan.
G29 gaming volan dizajniran je za najnovije trkaće igre za vašu PlayStation®5, PlayStation®4 ili PlayStation®3 konzolu. G29 Driving Force volan također radi na vašem računalu uz Logitech gaming softver.

DVOSTRUKI MOTOR ZA POVRATNI OTPOR

Osjetite svaki pomak težine i klizanje guma

Osjetite gume na svakom zavoju i vrsti terena, podupravljanje ili predupravljanje i još mnogo toga. Snažan povratni otpor (force feedback) kojeg pruža dvostruki motor realistično simulira efekte sile kako biste mogli precizno reagirati.

KVALITETNA IZRADA

Izdržljivi materijali spremni za sve utrke

Driving Force volan odlično podnosi pritisak utrka i izrađen je za dugotrajnu pouzdanost. G29 volan ima kuglične ležajeve od punog čelika u osovini volana te ručne mjenjače i papučice od nehrđajućeg čelika. Volan za utrke prekriven je visokokvalitetnom ručno šivanom kožom, koja pruža izgled i osjećaj volana trkaćeg automobila visokih performansi te udobniji i dugotrajniji doživljaj.

SPIRALNI ZUPČANICI BEZ PRAZNOG HODA

Čvrsta, glatka i precizna kontrola

Nevjerojatno glatko i tiho upravljanje. Spiralni zupčanici oblikovani su po uzoru na zupčanike korištene u automobilskim prijenosima za smanjenje neželjene buke i vibracije. Uz zupčanike bez praznog hoda volan i papučice ostaju čvrste te vam pružaju maksimalnu kontrolu. G29 Driving Force trkaći volan dolazi s dugotrajnim i pouzdanim Hall senzorom za upravljanje, koji koristi magnetska polja za određivanje položaja volana.

LAKO DOSTUPNE KONTROLE ZA IGRU

Kontrola je u vašim rukama

Sve su vam kontrole nadohvat ruke. Tipke za kretanje (D-pad), dodatne tipke i ručni mjenjači ugrađeni su u volan. LED svjetlosni pokazatelji smješteni malo iznad središta volana reći će vam točno kada trebate prebaciti u veću ili manju brzinu. Možete zadržati maksimalno ubrzanje bez skidanja pogleda sa staze. Kotačić za odabir s 24 stupnja i +/- gumbi na prednjoj strani volana omogućavaju vam da dodatno prilagodite postavke vožnje.

OSJETLJIVE PODNE PAPUČICE

Podesiva za maksimalnu kontrolu

Zadržite realističan položaj tijela tijekom vožnje uz zasebne podne papučice koje uključuju gas, kočnicu i kvačilo. G29 Driving Force omogućava vam da jednostavno ubrzavate, kočite i mijenjate brzine, baš kao u pravom automobilu.
Nelinearna papučica kočnice oponaša performanse sustava kočenja osjetljivog na pritisak za osjetljiviji i točniji osjećaj kočenja. Još precizniju kontrolu možete postići ako premjestite pločice papučica, što vam omogućava lakše izvođenje manevara petom i prstima.
Uz gumene nožice za tvrde površine i patentirani sustav za prianjanje na tepih, vaše će papučice ostati tamo gdje ste ih postavili.

POUZDANO MONTIRANJE

Performanse ostaju uz vas

Volan koji se neće pomaknuti prilikom oštrih manevara omogućava vam bezbrižnu vožnju. Vaš će trkaći volan biti pouzdano pričvršćen na stol ili trkaću platformu uz ugrađene stezaljke ili vijke za pričvršćivanje.
Svoje utrkivanje dovedite na višu razinu uz Playseat® simulaciju kokpita.

UPRAVLJANJE OD 900 °

Za realistične okrete na stazi

S maksimalnom rotacijom od 900 stupnjeva, G29 Driving Force volan možete okrenuti dva i pol puta. Stupanj okretanja isti je kao kod automobilskog volana.

TRAKA NA VOLANU

Odaberite pravi smjer

Olakšajte si vožnju uz pokazatelj na volanu koji vam uvijek ostaje u perifernom vidu. Traka na volanu vizualni je pokazatelj smjera u kojem se volan nalazi.

DODAJTE DRIVING FORCE MJENJAČ

Precizno mijenjanje brzina

U potpunosti prilagodite svoju trkaću platformu za nevjerojatno realističan doživljaj. Dopunite svoju trkaću opremu Driving Force ručnim mjenjačem sa 6 brzina.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Volan

Papučice

Materijali

DIMENZIJE

volan (visina x širina x dubina):

papučice (visina x širina x dubina):

SISTEMSKI ZAHTJEVI

ILI

SADRŽAJ PAKIRANJA

* Popis podržanih igara možete pronaći na web stranici https://www.logitechg.com/en-sg/product/g29-driving-force