G332 gaming slušalice s mikrofonom

Logitech G332 gaming slušalice s mikrofonom s bogatim zvukom za bolji doživljaj igre. 50 mm zvučne jedinice, poboljšan mikrofon i dizajn temeljen na udobnosti i praktičnosti osiguravaju dugotrajan užitak.

VIŠE ZVUKA I IGARA

Logitech G332 gaming slušalice s mikrofonom pružaju bogat zvuk za još bolji doživljaj igre. Osjetite uzbuđenje koje donosi potpuni doživljaj igre, gdje vi sve čujete i svi čuju vas.

50 MM ZVUČNE JEDINICE

Velike zvučne jedinice od 50 mm pružaju kompletan, prostran zvuk za uranjajući doživljaj igre. Vaše će omiljene igre napokon zvučati onako kako trebaju: Odlično.

JASNA I GLASNA KOMUNIKACIJA

6 mm mikrofon pobrinut će se da vas ekipa uvijek čuje. Podesivi mikrofon s mogućnošću isključivanja podizanjem možete isključiti kada ne želite da vas drugi čuju i sklopiti kada ga ne trebate.

JEDNE SLUŠALICE S MIKROFONOM, SVE PLATFORME

Slušalice s mikrofonom možete koristiti s PC ili Mac računalom, s konzolama kao što su PlayStation 4™, Xbox One™ i Nintendo Switch™ te s mobilnim uređajima putem 3,5 mm kabela.

DIZAJNIRANE ZA UDOBNOST I IZDRŽLJIVOST

Svaki dio ovih slušalica temelji se na udobnosti. Traka za glavu i kućište slušalica s postavom od umjetne kože lagani su i ne stvaraju pritisak na uši. Kućišta slušalica mogu se rotirati za 90 stupnjeva, što ih čini izrazito praktičnima. Praktično i jednostavno podesite glasnoću na bilo kojoj platformi uz pomoć kotačića za upravljanje glasnoćom, pričvršćenog na kućište slušalica.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Slušalice

Mikrofon

DIMENZIJE

visina x širina x dubina:

SISTEMSKI ZAHTJEVI