G432 7.1 gaming slušalice s mikrofonom

Logitech G432 gaming slušalice s mikrofonom za uranjajući doživljaj igre. 7.1 surround zvuk, 50 mm zvučne jedinice, poboljšan mikrofon i dizajn temeljen na udobnosti osiguravaju dugotrajan užitak.

URONITE U IGRU

Uz G432 gaming slušalice s mikrofonom uđite dublje u igru. Osjetite uzbuđenje koje donosi potpuno uranjanje u akciju i postojana čujnost za potpuni doživljaj igre.

50 MM ZVUČNE JEDINICE

Velike zvučne jedinice od 50 mm pružaju kompletan, prostran zvuk za uranjajući doživljaj igre. Vaše će omiljene igre napokon zvučati onako kako trebaju: Odlično.

JASNA I GLASNA KOMUNIKACIJA

Poboljšan i povećan 6 mm mikrofon pobrinut će se da vas ekipa uvijek čuje. Podesivi mikrofon s mogućnošću isključivanja podizanjem možete isključiti kada ne želite da vas drugi čuju i sklopiti kada ga ne trebate.

DTS HEADPHONE:X 2.0

DTS Headphone:X 2.0 surround zvuk nove generacije, u kombinaciji s Logitech G HUB softverom, omogućava vam da čujete neprijatelje koji vam se približavaju straga, obavijesti za posebne sposobnosti i uranjajuća okruženja. Doživite 3D audio koji nadmašuje performanse 7.1-kanalnog zvuka i uronite u igru.

JEDNE SLUŠALICE S MIKROFONOM, SVE PLATFORME

Slušalice s mikrofonom možete koristiti s PC ili Mac računalom putem USB DAC ili 3,5 mm kabela koji dolaze s njima, s konzolama kao što su PlayStation 4™, Xbox One™ i Nintendo Switch™ te s mobilnim uređajima putem 3,5 mm kabela.

DIZAJNIRANE ZA UDOBNOST I IZDRŽLJIVOST

Svaki dio ovih slušalica temelji se na udobnosti. Traka za glavu i kućište slušalica s postavom od umjetne kože lagani su i ne stvaraju pritisak na uši. Kućišta slušalica mogu se rotirati za 90 stupnjeva, što ih čini izrazito praktičnima. Praktično i jednostavno podesite glasnoću na bilo kojoj platformi uz pomoć kotačića za upravljanje glasnoćom, pričvršćenog na kućište slušalica.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Slušalice

Mikrofon

DIMENZIJE

visina x širina x dubina:

SISTEMSKI ZAHTJEVI