G502 HERO gaming miš

Logitech G502 HERO gaming miš visokih performansi. Dolazi s našim najnaprednijim HERO optičkim senzorom, programibilnim RGB osvjetljenjem, 11 programibilinih tipki te prilagođavanjem težine.

NOVI HEROJ

G502 HERO dolazi s naprednim optičkim senzorom za maksimalnu točnost praćenja, podesivim RGB osvjetljenjem, prilagođenim gaming profilima, DPI vrijednostima od 200 do 16.000 i modulima za težinu koji se mogu premještati.

NAPREDNI HERO SENZOR

Logitech HERO je gaming senzor s najvišom razinom točnosti, nevjerojatnom preciznosti i sveobuhvatnim sustavom. S najbržim procesiranjem dosad, HERO senzor postiže brzinu veću od 400 IPS s DPI vrijednostima između 100 i 16.000 bez potrebe za zaglađivanjem, filtriranjem i ubrzavanjem. HERO postiže preciznost natjecateljske razine i najdosljedniju responzivnost. Prilagodite i podesite svoje DPI postavke uz pomoć Logitech gaming softvera (LGS).

KONTROLA JE U VAŠIM RUKAMA

11 PROGRAMIBILNIH TIPKI

Upotrijebite Logitech gaming softver za programiranje omiljenih naredbi i makro naredbi za svaku od 11 tipki. Čarolije, oružja, oprema, vještine… sve vam je nadohvat prstiju.  Zahvaljujući integriranoj memoriji, do 5 različitih postavki profila možete uvijek ponijeti sa sobom.

PODESIVA TEŽINA

Precizno podesite i prilagodite osjećaj miša u ruci i klizanje svojim potrebama. Pet modula za težinu od 3,6 g dolaze s G502 HERO mišem i mogu se prilagoditi različitim prednjim, stražnjim, lijevim i desnim konfiguracijama težine. Uskladite težinu i ravnotežu za optimiziranje gaming performansi.

LIGHTSYNC RGB

Zahvaljujući novoj LIGHTSYNC tehnologiji, igrice, zvukovi i zaslon vam donose osvjetljenje za najdublji RGB doživljaj. Možete odabrati pun spektar od približno 16,8 milijuna boja i sinkronizirati vrstu osvjetljenja i efekte s ostalim Logitech G uređajima. Upotrijebite Logitech gaming softver za brzo i jednostavno podešavanje postavki.

Osim snažnih performansi i mogućnosti podešavanja, mnogi su detalji pažljivo dizajnirani i izrađeni. Tu su glavne tipke s mehaničkim prekidačima procijenjene na 50 milijuna klikova, pleteni kabel s prstenom za učvršćivanje, gumirana bočna pojačanja, magnetski poklopac za module za težinu i mnogi drugi detalji.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Praćenje

Responzivnost

Izdržljivost

Boja: crna

DIMENZIJE

visina x širina x dubina:

SISTEMSKI ZAHTJEVI

SADRŽAJ PAKIRANJA

* Testirano na Logitech G240 Gaming podlozi za miš.