G640 velika gaming podloška za miša

Umjereno trenje i ravnomjerna tekstura površine od tkanine G640 podlošku za miša čini savršeno usklađenom sa senzorima u Logitech G miševima Gumena baza osigurava ravninu i čvrstoću položaja.

PODLOGA S UMJERENIM TRENJEM

Kad koristite niske DPI vrijednosti, dobivate umjeren otpor miša kod pokretanja ili zaustavljanja, naglog ili iznenadnog pokreta, što je uobičajeno za igranje s niskim DPI vrijednostima. G640 pruža baš pravu količinu trenja za igraće manevre u niskim DPI vrijednostima.

DIZAJN OD RUBA DO RUBA

Znajući da neki dizajni i uzorci mogu ometati performansu senzora, G640 podloga za miša dizajnirana je kako bi performansa bila postojana. Podloga ima čistu, ujednačenu teksturu površine od ruba do ruba, za glatko prelaženje mišem po cijeloj površini.

USKLAĐENA S LOGITECH G SENZORIMA

G640 omogućava igračima poboljšanu preciznost senzora. G640 koristi teksturu površine usporedivu s optimalnim okružjem ispitivanja Logitech G miša.

IZRAĐENA ZA IGRU

Gumena baza čvrsto povezana s tkaninom drži fleksibilnu površinu na mjestu i sprječava tkaninu da se nakuplja ispred miša i ometa glatko kretanje miša. Meka tkanina pruža udobnost zglobu kako se miče po rubu podloge.

SMOTAJ I IDI

G640 izrađena je od fleksibilne tkanine i može se smotati za lako prenošenje i izravna se kad ste spremni igrati. Zaštitite podlogu kad je nosite na LAN događaje izdržljivom šesterokutnom ambalažom.

DIMENZIJE

SADRŽAJ PAKIRANJA