Logitech MX Anywhere 3 Bluetooth laserski bežični miš

Najnapredniji bežični Logitech trackball za entuzijaste koji traže alternative Logitech MX Anywhere 3 je kompaktni laserski bežični miš opremljen MagSpeed kotačićem, niskoprofilnim dizajnom i dugotrajnom baterijom koja se brzo puni. Pruža besprijekorno praćenje na svakoj površini, čak i staklu, a Flow tehnologija omogućava istovremeni rad na više računala i više operativnih sustava.

KORISTI GA SVUGDJE

MX Anywhere 3 je iznimno prilagodljiv svakoj situaciji. Ovaj kompaktni miš je dizajniran za mobilni rad, od kućnog ureda, kafića do čekaonice u zračnoj luci.

SCROLL KOTAČIĆ, REDIZAJNIRAN

MagSpeed elektromagnetski kotačić je toliko precizan da se može zaustaviti na pojedinom pikselu i dovoljno brz da može prelistati 1000 linija u jednoj sekundi. Pri čemu je potpuno bešuman. Kvaliteta čeličnog mehanizma se osjeća na dodir, a inercija kotačića se osjeća, ali ne čuje.

PRAĆENJE NA SVIM POVRŠINAMA, ČAK I NA STAKLU

MX Master 3 je dizajniran za rad u najpopularnijim poslovnim programima. MX Anywhere 3 može se koristiti na gotovo bilo kojoj površini, uključivo i staklo. Omogućava nesmetani rad za stolom i na trosjedu.

UDOBNOST SVUGDJE

MX Anywhere 3 odlikuje kompaktan, niskoprofilni dizajn oblikovan prema obliku ruke. Prilagođen je za cjelodnevni rad, a silikonska hvatišta su mekana na dodir. Otporan je na udarce i padove, predviđen za prenošenje i rijetko čišćenje.

BRZO PUNJENJE TIJEKOM RADA

MX Master 3 je brži i do 5 puta precizniji od prosječnih miševa. Svaki piksel MX Anywhere 3 može raditi čak do 70 dana na jedno punjenje, a brzo punjenje od jedne minute pruža čak tri sata rada. Moguće ga je puniti tijekom rada.

MODERAN DIZAJN, VRHUNSKI MATERIJALI

MX Anywhere 3 je na i pogled i na dodir bolji nego ikad. Elegantan dizajn odlikuju kotačić od nehrđajućeg čelika i udobna silikonska hvatišta. Dolazi u 3 različite boje koje će se lako uklopiti u dojam svakog računala.

BRŽI RAD U NAJPOPULARNIJIM PROGRAMIMA

MX Anywhere 3 je u potpunosti prilagodljiv najšešće korištenim programima, uključujući Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari®, i Microsoft Word®, Excel® i PowerPoint®.

RAD NA VIŠE UREĐAJA I SUSTAVA

Povežite do tri uređaja i birajte ih na jedan klik. MX3 Anywhere radi na Windows®, macOS®, iPadOS®, Chrome OS™ i Linux® operativnim sustavima. Upravljajte s više računala istovremeno putem MX Anywhere 3 i softvera Flow. Jednostavno pomaknite miš van okvira trenutnog ekrana i preskočit će na ekran drugog računala, čak i između Windows i MacOS operativnih sustava. Softver omogućava i jednostavno kopiranje tekstova, slika i drugih datoteka između dva računala.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Senzor

Tipke

Baterija

SISTEMSKI ZAHTJEVI

Bluetooth:

USB prijemnik:

DIMENZIJE

SADRŽAJ PAKIRANJA