M650 L Signature bežični miš

PRISTAJE BOLJE. PRELISTAVA PAMETNIJE.

PAMETNIJE PRELISTAVANJE

Uz Logitech SmartWheel prelistavanje teksta odgovara vama. Bežični miš M650 pruža dva načina prelistavanja među kojima se jednostavno prebacujete laganim pokretom prsta bez obzira na to treba li vam precizno, sporije prelistavanje redak po redak ili brzo prelistavanje stranice. 

SAVRŠENO ODGOVARA VAŠEM DLANU

Izaberite Signature M650 koji vam najbolje odgovara. Model M650 bismo preporučili dlanu male do srednje veličine, M650 L s druge strane odgovara dlanu velikih dimenzija dok je M650 L Left prilagođen ljevacima. Niste sigurni koji miš vam odgovara? Provjerite u kazalu veličina.

Kazalo veličine dlana

UDOBNOST NA VIŠOJ RAZINI

Kada je udobnost u pitanju, uz Signature bežični miš M650 ćete uživati u onome što radite. Svi modeli M650 dizajniranu su kako bi odgovarali vašem dlanu uz mekanu površinu za palac i gumena bočna hvatišta.

POVEŽITE SE

Povežite se koristeći Bluetooth tehnologiju ili Logi Bolt USB prijemnik. Pouzdana i jaka bežična veza ima domet do 10 m*. Ovaj bežični miš je kompatibilan s Windows®, macOS, Linux®, iPadOS, Android™ sustavima. *Ovisi o prostoru i računalnim uvjetima

MANJE BUKE, BOLJA KONCENTRACIJA

Zaboravite na zvuk klikanja mišem uz Logitech ekskluzivnu SilentTouch tehnologiju i redukciju zvuka klikanja od 90%.* Smanjenje buke dovodi do boljeg, mirnijeg radnog okruženja za vas, ali i druge. *U usporedbi s Logitech M170 mišem. Lijevi klik i dBA razina tipkanja su izmjereni u neovisnom laboratoriju na udaljenosti od 1 metra. 

PRILAGODLJIVE BOČNE TIPKE

Jednostavno prilagodite bočne tipke uz Logitech Options+ koji je dostupan za Windows i macOS. Mi već razmišljamo o prečacima naprijed/natrag i kopiraj/zalijepi.

24 MJESECA TRAJANJA BATERIJE

Bežični miš Signature M650 dolazi s umetnutom AA baterijom koja može trajati do 2 godine*. To znači više fokusa na radne zadatke bez brige oko punjenja baterije.  *Ovisi o korisniku i računalnim uvjetima

IZRAĐENO OD RECIKLIRANE PLASTIKE

Plastični dijelovi Signature M650 miša sadrže certificiranu post korisničku recikliranu plastiku, 26% u bijeloj boji, 26% u rozoj boji i 64% u grafitnoj boji. Pomažemo u redukciji CO2 i pružamo novi život odbačenoj plastici. 

Tehničke specifikacije:

FIZIČKE ODLIKE

Signature M650

Signature M650 L

Signature M650 L Left

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

*Trajanje baterije može ovisiti o korisniku i računalnim uvjetima.

*Ovisi o prostoru i računalnim uvjetima.

ODRŽIVOST

SISTEMSKI ZAHTJEVI

SADRŽAJ PAKIRANJA