MX Anywhere 3 bežični miš za Mac

UNAPRIJEĐEN ZA MAC

Iskoristite sve što vam pruža vaš Mac ili iPad® uređaj uz MX Anywhere 3 bežični miš dizajniran isključivo za Mac.* MX Anywhere 3 za Mac je vrhunski miš za kreativce u pokretu – bez obzira radite li iz kućnog ureda, kafića ili čak čekaonice u zračnoj luci. *iPadOS upravlja funkcijama praćenja, prelistavanja te prilagodbe tipki koje podliježu podršci aplikacije koja se koristi.

SCROLL KOTAČIĆ, REDIZAJNIRAN

MagSpeed elektromagnetski kotačić je toliko precizan da se može zaustaviti na pojedinom pikselu i dovoljno brz da može prelistati 1000 linija u jednoj sekundi. Pri čemu je potpuno bešuman. Kvaliteta čeličnog mehanizma se osjeća na dodir, a inercija kotačića se osjeća, ali ne čuje.

KORISTITE GA SVUGDJE

MX Anywhere 3 bežični miš za Mac kompaktnog je nisko profilnog dizajna te je prilagođen obliku vaše ruke – za ugodno korištenje bez obzira gdje radite. Njegova silikonska bočna hvatišta su uvijek meka na dodir. MX Anywhere 3 za Mac je iznimno prilagodljiv svakoj situaciji. Ponesite ga u vašoj torbi, bilo gdje te ga lako očistite nakon mjeseci upotrebe na putu. 

PRAĆENJE NA SVIM POVRŠINAMA, ČAK I NA STAKLU

MX Anywhere 3 za Mac može se koristiti na gotovo bilo kojoj površini, uključivo i staklo.* Omogućava nesmetan rad za stolom, u kafiću ili čak na trosjedu. *Minimalna debljina stakla je 4 mm

USB-C NA USB-C PUNJENJE

USB-C na USB-C kabel za punjenje povezujete izravno na vaš Mac uređaj. MX Anywhere 3 može raditi čak do 70 dana na jedno punjenje, a brzo punjenje od jedne minute pruža čak do tri sata rada.* *Može varirati ovisno o korisniku i računalnim uvjetima.

MODERAN DIZAJN, VRHUNSKI MATERIJALI

Imajući na umu Mac korisnike dizajnirali smo, osmislili i napravili MX Anywhere 3. Uz završni dodir tamno sive boje, MX Anywhere 3 se odlično slaže s vašim iMac®, MacBook®, i iPad uređajima. 

macOS® i NAPREDNE POSTAVKE

Prilagodite MX Anywhere 3 za Mac vašem kreativnom radu. MX Anywhere 3 za Mac je u potpunosti prilagodljiv u macOS i najčešće korištenim programima, uključujući Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari®, Zoom®, Microsoft Teams® i Microsoft Word®, Excel® i PowerPoint®.* *Zahtijeva softver Logitech Options, dostupan za macOS i Windows.

KOMPATIBILAN S iPad UREĐAJIMA

MX Anywhere 3 bežični miš za Mac je kompatibilan s iPadOS® kako biste mogli iskusiti napredne MX postavke prilikom korištenja iPad uređaja kao računala ili kao dijela vašeg radnog prostora.* *iPadOS upravlja funkcijama praćenja, prelistavanja te prilagodbe tipki koje podliježu podršci aplikacije koja se koristi.

DODATNE ZNAČAJKE

FLOW TEHNOLOGIJA

Radite na nekoliko uređaja istovremeno prebacujući se između macOS i  Windows® operativnog sustava. Vrlo jednostavno prebacujte dokumente, fotografije ili mape među uređajima. 

SPREMNI ZA VIDEO POZIVE

Učinite video sastanke jednostavnima uz unaprijed definirane postavke za Microsoft Teams i Zoom. Prigušite zvuk i pokrenite/zaustavite video pomoću dvije tipke na lijevoj strani vašeg MX Anywhere 3 za Mac.

ODRŽIVO PAKIRANJE AMBALAŽE

Papirna ambalaža MX Anywhere 3 miša je napravljena od papira poteklog od FSC™ certificiranih šuma. Molimo vas da za više informacija otvorite sljedeću poveznicu www.logitech.com/sustainability 

MASTER LINIJA PROIZVODA

Savladajte svaki projekt uz proizvode koji vam pomažu u koncentraciji i održavanju ritma rada. MX Anywhere 3 je osmišljen, dizajniran i kreiran kako bi savršeno radio uz MX Keys Advanced bežičnu tipkovnicu. Priuštite si odličan izgled, još bolji osjećaj, stalni ritam rada kao i napredne mogućnosti uz timski rad MX Anywhere 3 i MX Keys.

Tehničke specifikacije:

FIZIČKE ODLIKE

SISTEMSKI ZAHTJEVI

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Tehnologija senzora: 
Tipke
Baterija

SADRŽAJ PAKIRANJA