MX Master 3 ergonomski miš za Mac

UNAPRIJEĐEN ZA MAC

Iskoristite sve što vam pruža vaš Mac uređaj uz MX Master 3 za Mac ergonomski miš dizajniran za rad na Mac i  iPad® uređajima.* Uz završni dodir Space Gray boje ovaj miš je naš najbrži, precizniji i udobniji alat za digitalne kreativce. *iPadOS upravlja funkcijama praćenja, prelistavanja te prilagodbe tipki koje podliježu podršci aplikacije koja se koristi.

PRELETITE 1000 LINIJA U 1 SEKUNDI

Ponovno smo izumili kotač. Novi MagSpeed™ elektromagnetni kotačić je dovoljno precizan da preleti 1000 linija teksta, a zaustavi se na jednom pikselu. Pri čemu je gotovo bešuman. Kotačić je vrhunske čelične izrade i osjećaja na dodir, a svojom težinom pruža savršen osjećaj bešumne inercije. 

ERGONOMSKI OBLIK, INTUITIVNO UPRAVLJANJE

Oblikom savršen za ljudsku ruku, sve su kontrole na mišu smještene na intuitivnim mjestima, a palac uz tri tipke može upravljati i vlastitim kotačićem.

macOS® i NAPREDNE POSTAVKE

Prilagodite MX Master 3 za Mac vašem kreativnom radu. MX Master 3 za Mac je dizajniran za rad u macOS sustavu i najpopularnijim poslovnim programima. Posebne postavke dostupne su za Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari™, Zoom®, Microsoft Teams® te Microsoft Word®, Excel®, PowerPoint® i Edge.* * Zahtijeva softver Logitech Option, dostupan za Windows i macOS.

VIŠE RAČUNALA, JEDAN MX MASTER 3 ZA MAC

Elegantni prijelaz s računala na računalo osigurava softver Logitech Flow. Jednostavno pomaknite pokazivač na rub ekrana i miš se seli s računala na računalo, čak i između Windows® i MacOS operativnog sustava. Prenesite tekstove, slike i druge datoteke s računala na računalo uz jednostavnu naredbu kopiraj i zalijepi. * * Zahtijeva softver Logitech Option, dostupan za Windows i macOS.

BRŽE PRAĆENJE NA SVAKOJ PODLOZI

MX Master 3 ergonomski miš za Mac je naš najprecizniji i najbrži miš. Svaki piksel postaje dostupan. Logitech Darkfield™ tehnologija omogućava praćenje na skoro svakoj podlozi, čak i staklu uz preciznost od 4000 DPI.* *Minimalna debljina stakla je 4 mm

USB-C BRZO PUNJENJE

USB-C na USB-C kabel za punjenje povezujete izravno na vaš Mac uređaj. MX Master 3 za Mac može raditi čak do 70 dana na jedno punjenje, a brzo punjenje od jedne minute pruža čak do tri sata rada.* *Može varirati ovisno o korisniku i računalnim uvjetima.

KOMPATIBILAN S iPad UREĐAJIMA

MX Master ergonomski miš za Mac je kompatibilan s iPadOS® kako biste mogli iskusiti napredne MX postavke prilikom korištenja iPad uređaja kao računala ili kao dijela vašeg radnog prostora.* *iPadOS upravlja funkcijama praćenja, prelistavanja te prilagodbe tipki koje podliježu podršci aplikacije koja se koristi.

DODATNE ZNAČAJKE

ZAVRŠNI DODIR SPACE GRAY BOJE

MX Master 3 za Mac je presvučen u Space Gray boju – odlično se slaže s Mac i iPad ekosustavom. 

UKLJUČITE EASY-SWITCH 

Uparite svoj miš s do tri uređaja i radite na njima istovremeno pritiskom na tipku Easy-Switch™. Koristite jedan MX Master 3 za svoje prijenosno, stolno i uredsko računalo.

SPREMNI ZA VIDEO POZIVE

Učinite video sastanke jednostavnijima uz unaprijed definirane postavke za Microsoft Teams i Zoom. Trenutačno prigušite zvuk i pokrenite/zaustavite video pomoću dvije tipke na lijevoj strani vašeg MX Master 3 miša za Mac.

ODRŽIVO PAKIRANJE AMBALAŽE

MX Master 3 za Mac pakiranje napravljeno je od papira s FSC® certifikatom. U usporedbi s prethodnom generacijom proizvoda, korišteno je 90% manje plastične ambalaže što je rezultiralo 14% smanjenjem otpuštanja ugljika u prirodu. Za više pojedinosti pogledajte www.logitech.com/sustainability.

MASTER LINIJA PROIZVODA

LINIJA PROIZVODA OSMIŠLJENA ZA NADAHNUĆE KREATIVCA I OSNAŽIVANJE PROGRAMERA.

Tehničke specifikacije:

FIZIČKE ODLIKE PROIZVODA

SISTEMSKI ZAHTJEVI

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Tehnologija senzora
Tipke
Baterija

SADRŽAJ PAKIRANJA